Bruiloft DJ

Bruiloft DJ gezocht? Prachtige bruiloft shows en gespecialiseerde bruiloft dj’s, goed en betaalbaar! Speciaal samengestelde bruiloft disco shows met chique verlichte dj ombouw en ervaren bruiloft dj welke bij jullie persoonlijke muziekwensen aansluit.

Waarom een Bruiloft DJ bij ons boeken:

Exclusieve en chique shows
Gespecialiseerde bruiloft dj
Eigen inlogpagina muziek
Meerdere dj’s en schows
Kennismakings demo
Goed en betaalbaar

Kijkdag bijwonen? Een kennismakings gesprek en de shows bezichtigen in onze eigen Bruiloft DJ demoruimte.

Bereken zelf eenvoudig de exacte prijs van de dj drive in shows

Je kunt heel eenvoudig zelf de exacte kosten berekenen van al onze dj drive in shows en Bruiloft DJ. Geen verborgen kosten, je kunt de prijs tot iedere cent nauwkeurig berekenen.

Wij hebben een leuk assortiment aan bruiloft disco shows, thema shows en overige dj drive in shows samengesteld in diverse concepten en prijzen. Al onze shows zijn compleet met (bruiloft) dj, lichtshow/geluid van hoge kwaliteit (m.u.v. de budget show). De prijs verschillen van de drive in shows zitten in de grootte van de lichtshow/geluid en welke disco ombouw je wenst.

Geen reiskosten over de eerste 50 km
Wanneer je een show boekt vanaf 435 euro of meer dan zijn de 1e 50 km zonder reiskosten, na de 50 km ga je dus pas per km reiskosten vergoeding betalen. Voor een show onder de 435 euro worden de eerste 50 km reiskosten vergoeding wel mee berekend.

Hoe werkt de prijs berekening

Bij iedere bruiloft show en overige dj disco shows staat het tabje “Meer informatie” Wanneer je bij de show van je keuze hierop klikt kom je op de pagina waar meer staat beschreven over de betreffende show. Onderaan die pagina vind je ook de samenstelling van de show, hier staat uitgelegd wat er allemaal bij de show zit inbegrepen en wat de lichteffecten precies doen.

Vervolgens kun je ook direct zelf de exacte kosten berekenen van de show door te klikken op “Bereken de prijs”.
Vul daar de invoervelden volledig in en rechts in beeld verschijnt het totaal bedrag.

Als je het formulier juist hebt ingevuld zullen dat de exacte kosten zijn van de betreffende dj drive in show, zo weet je precies wat je voor je trouwfeest of ieder ander feest kwijt bent.

Kijk even rond tussen de bruiloft shows en/of overige shows, bekijk welke show het meest op je wensen en budget aansluit en bereken je prijs. We hebben al een mooie show vanaf 400 euro met gespecialiseerde (bruiloft) dj, lichtshow en geluid van hoge kwaliteit.

Wat klanten zeggen over Bruiloft DJ

melanie en ricardo

Dankjewel voor de TOP avond het was super! Geweldig ook dat de dansvloer zo lekker vol was dit is echt wat wij voor ogen hadden. We hebben veel complimenten voor de dj gehad en dat de show zo mooi was met name ook de ombouw, we zijn heeel tevreden over jullie thanx 🙂

hartelijke groetjes van melanie en ricardo

Tijmen en Marije

Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van een top feest. De goede mix van diverse muzieksoorten zorgde voor een feestelijke sfeer en volle dansvloer. Onze speciale dank aan de DJ

Met vriendelijke groet,

Tijmen en Marije

Hans & Diane
ons feest was echt gezellig ook de gasten vonden de muziek super goed heel erg bedankt ook voor de goede service en met name onze dank aan de dj die gewoon alles helemaal goed deed.
toppie!groetjes van Hans & Diane

Rianne en Dave

Wij willen jullie even laten weten dat wij op 23 mei een super avond hebben gehad. De dj haakte goed in op de wensen van de gasten en die van ons. We hadden een dansje ingestudeerd en de dj haakte daarna heel goed in op het volgende nummer. Een en al lof voor jullie. Jullie hebben alle verwachtingen waargemaakt.

Super bedankt voor alles.

Vriendelijke groeten

Rianne en Dave

Michel en Ellen

Onze “foute bruiloft” werd een waar dansfestijn! Voor elk wat wils en dat we zelfs in polonaise door de zaal gingen, was verrassend.

Het werd “Oh happy day!!!” Heerlijk. Dank je wel Ronald en maat.
Van Michel en Ellen

Marike en Jaap
Ontzettend bedankt voor de fantastische feestavond afgelopen zaterdag. Het was de perfecte afsluiting van onze bruiloft! We vonden het heel bijzonder dat uiteindelijk iedereen van jong tot oud aan het dansen was. Dat hadden we niet verwacht! We hebben veel complimenten gekregen over de muziek. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij feestjes in de toekomst!
Nogmaals bedankt voor een topavond en een topfeest! Ook de bruiloft coverband was de max!
Henk & Suzan
we hebben de goede keus gemaakt door bij jullie een dj te huren hij heeft het echt geweldig gedaan. willen jullie onze dj nogmaals hartelijk bedanken van ons we zijn super tevreden.
Een bruilof wil je maar 1 keer in je leven en dan wil je het ook echt goed doen. Nou dat het een geweldig feest is geworden staat vast en dit horen we ook keer op keer weer van onze gasten en dit is toch echt te danken aan de dj die de geweldige muziek draaide De hele dag was geweldig mooi en met de feestavond als slot heeft het echt een onvergetelijke indruk achter gelaten hiervoor willen wij jullie ontzettend bedanken Yvon & Serge
Bruidspaar Viveen
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige avond! We hebben het zo naar ons zin gehad!!
Echt een feestje!!Groetjes,

Eline Labee
Bruiloft DJVan te voren een demo mogen bijwonen is heel fijn om een indruk te krijgen. Van te voren de muziekkeuze op de website aan te mogen geven en daar dus inspraak in te hebben we als zeer positief ervaren. De DJ heeft hier ook zeker rekening mee gehouden. Het geheel op de avond zelf is heel soepeltjes en leuk verlopen. De muziek stond in het begin wat hard, maar toen wij verzochten het iets zachter te zetten, werd dat meteen gedaan. De kinderdisco was erg leuk voor de kinderen, en ook om naar te kijken. Wij hebben een leuke avond gehad. Hartelijk bedankt!
Door een groot ongeluk op de snelweg had de DJ de pech om later aanwezig te zijn op de locatie. Hij heeft vervolgens keihard gewerkt om alles in orde te krijgen. Daarvoor willen we graag zeggen: petje af. We hebben een enorm gezellig feest gehad met goede muziek, perfecte timing van nummers, helemaal super. Dus duizendmaal dank voor het verzorgen van ons trouwfeest!!!
DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey.

De voordelen van Trouwfeest DJ Tom

30 jaar ervaring als Feest DJ
Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding
Gegarandeerd een knalfeest met muziek voor iedereen
Professionele klank en lichtinstallatie
Muziekkeuze bespreken we op voorhand
Steeds een Feest op maat.
Draait steeds aan aan een All inclusive prijs (niet per uur)